Gastenboek

 • 01-11-2020 - Hoi Kisanet,
  Je ons altijd even een bericht sturen via...  lees meer
 • 25-10-2020 - Hoi meneer/ mevrouw
  Ik wil henna op mijn handen, kunt...  lees meer
 • 16-10-2020 - Even alle antwoorden op onderstaande berichtjes: Georgine: Graag gedaan! ...  lees meer
Plaats een bericht
Henna_Jagua_Tattoo_Amsterdam

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi Kisanet,
  Je ons altijd even een bericht sturen via Whatsapp: 06-27979768 of via email en dan een voorbeeld sturen van wat je zou willen laten zetten. Afhankelijk van het design is de prijs en dan kunnen wij jou namelijk eerst een prijsindicatie sturen.
 • Geplaatst door Kisanet abrham
  Hoi meneer/ mevrouw
  Ik wil henna op mijn handen, kunt u mijn doen.
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Even alle antwoorden op onderstaande berichtjes: Georgine: Graag gedaan!

  lloyd: Het beste kan je een voorbeeld opsturen en dan kan ik je informeren hierover
  Pien: Als het oranje is dan heb je het er te kort op laten zitten. Of... het gaat nog kleuren naar de roodbruine kleur die het uiteindelijk wordt. Henna laat je minimaal een nachtje op je huid zitten.

  Lara: Jamila is anders gekweekt (hetzelfde plantje in een ander werelddeel) en heeft veel minder citroensap nodig) en de pasta hiervan is zeer smooth.
  Tazarine altijd goed en "bright" van kleur en heeft dus meer citroensap nodig is wat grover maar altijd betrouwbaar van kleur. Olie: Lavendel geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen en zachte geur, duurdere olie. Tea Tree is goedkoper en wat intensere geur.

  Liv: Zoals ik hierboven al zei... Henna inpakken met watten en verband.. (niet met folie want dan heb je kans dat je gaat transpireren) en een nachtje mee slapen.
 • Geplaatst door Georgine
  Bedankt voor het prettige n eerlijke contact via de App.
 • Geplaatst door lloyd leilis
  ik zou graag engelen vleugels op mijn rug willen. is dit mogelijk bij jullie, wat kost het en hebben jullie voorbeelden van engelen vleugels?

  Hoor graag van u.

  gr Lloyd
 • Geplaatst door pien
  hoi,
  ik heb henna gekocht en op jullie site stond dat die rood tot roodbruin zou zijn en uiteindelijk was het oranje, best wel fel ook. Ik moet zeggen dat ik erg teleurgesteld ben en wel meer had verwacht maar helaas... zou ik mijn geld terug kunnen krijgen?
  Pien
 • Geplaatst door Lara
  Hoi!
  Nu dat we in quarantaine zijn heb ik niet veel te doen dus ik dacht ik bestel henna om een beetje te proberen, alleen ik vroeg me af wat het verschil is tussen de verschillende poeders en oliën.
 • Geplaatst door Liv Heijmans
  Hallo!

  Hoe lang raden jullie aan om de henna te laten zitten? Ik kan het zo snel niet vinden en ik weet dus niet wanneer ik het er af moet halen.

  Mvg Liv
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hallo Popke, Als je verse henna poeder hebt kan je dit ongeveer een jaar goed bewaren. Maar je moet wel de henna poeder koel en donker bewaren.
  Als je henna op je huid zet en het wordt licht kan het aan een aantal dingen liggen..
  1. je henna poeder is oud
  2. de henna pasta heb je niet goed gemaakt, verkeerd recept...?
  3. je hebt het niet lang genoeg op je huid laten zitten.

  Het verschil is gewoon dat het uit een ander land afkomstig is en dat de bladeren anders worden fijn gemaakt. De "shifting" is dus anders. Bij sommige henna poeders heb je dan meer of minder citroen nodig om te mengen. Het plantje zelf is altijd hetzelfde... want er is maar 1 henna plant over de hele wereld. Lawsonia Inermis is gewoon overal dezelfde henna struik.
 • Geplaatst door Popke Cuypers
  Hallo, hoe lang is de henna poeder die jullie verkopen houdbaar? Ik had laatst henna poeder gekocht, maar toen ik het gebruikte bleef hij heel licht op mijn huid en werd hij niet donkerder?
  En wat is het verschil tussen de 2 natuurlijke henna poeders die jullie verkopen?
  Mvg, Popke
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi Michelle.
  Betreft de eetbare kleurstoffen...Het gaat erom dat de kleur op je huid blijft zitten. Het moet dus in je huid trekken zonder dat dit schadelijk is. Dus helaas nee... ik denk niet dat dit gaat.
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi Michaela. Helaas zal er niemand uitvallen. Maar zodra er weer een workshop op de website erbij komt zou ik gelijk inschrijven. Wanneer dit wordt weten wij helaas nog niet.
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi Fay,
  Het kan wel, maar we raden het niet aan. Het is gewoon beter om kleine beetjes pasta uit de vriezer te halen en dit te gebruiken. Als je dus meerdere "kleinere" porties invriest hoef je niets weg te gooien. Steeds de henna eruit en opnieuw invriezen gaat ten koste van de kleur intensiteit.
 • Geplaatst door fay
  Hallo,
  Ik had gelezen op deze site dat het niet wordt aangeraden om henna, nadat je het hebt bevroren en hebt gebruikt, dan nog een keer in de vriezer te doen. Waarom kan dit niet?
  Groetjes Fay
 • Geplaatst door Michaela de Groot
  Hallo,
  Ik verblijf op dit moment in Marrakesh en heb vanavond een henna tattoo laten zetten. Ik ben zo enorm enthousiast dat ik dit terug in NL zelf wil gaan leren. Kom op jullie interessante website terecht maar zie helaas dat de workshop van mei al vol zit. Is er al een datum bekend voor een volgende cursus? Kan ik mij op de wachtlijst laten plaatsen voor als er iemand in mei mocht uitvallen?
  Hartelijke groetjes
  Micha-ela
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi Ivon... Ja helaas is de Henna Eyes uitverkocht. We krijgen alle henna penna's pas in mei of juni weer.
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Nee, dat kan niet. Helaas...
 • Geplaatst door Sabine
  Zou je jaqua ook kunnen gebruiken als "eyeliner"
 • Geplaatst door Michelle
  Hoi,
  Ik heb bij jullie henna gekocht (echt top) maar ik vroeg me af zou je de henna ook kunnen mengen met eetbare kleursstof (die je ook bij het bakken gebruikt) om de henna toch wat zwarter te krijgen? (Want ik wil echt geen black henna).
  Groetjes Michelle
 • Geplaatst door ivon
  Hallo
  is het Henna eyes product tijdelijk uitverkocht?
  groetjes Ivon
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi Tessa, Jazeker! Wij leveringen internationaal.
 • Geplaatst door Tessa
  Hallo, ik zou graag de metalen hanne tips kopen, verzendt u ook naat België?
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi Dana... Oei... Jij hebt nog niet gehoord dat zwarte henna niet bestaat en als dit al zwart is dat ze dit met chemische kleurstoffen zwart maken, wat heel schadelijk is voor je huid. Daarom staat er ook geen kleur bij. Dat hoeft namelijk niet omdat er maar één kleur henna bestaat over de hele wereld! En dat is rood-bruin.
  Alle kleuren die ze jou anders dan rood-bruin willen verkopen is of geen henna, of dat het dus gevaarlijk is om op je huid te zetten! Kijk en google maar eens op black henna... je zal vreselijke foto's zien... dus daarom zullen wij dit nooit zetten of verkopen!
  Gr Joalnda
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoit Franka, Je kan altijd het recept via ons email adre: info@hennapainting.nl opvragen. Geen probleem...
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hallo Maria,
  Wij hebben geen winkel meer, alleen de webshop. Dit staat ook onder de pagina Contact. Je kan wel een afspraak maken maar dat kan het beste via WhatssApp omdat je dan een voorbeeld of foto kan sturen wat je wilt. Dan kunnen wij zien of we dat kunnen maken, en je gelijk een prijsindicatie geven. Via de app kan je ook de afspraak maken. Groetjes, Jolanda
 • Geplaatst door dana bosman
  beste,

  Ik zou graag willen weten welke kleur het is. Ik heb nu iets op het oog. 3 henna rolletjes van 30 cl als het goed is. Maar er staat nergens welke kleur het is. En ik zou graag zwart willen hebben. Is het al automatisch zwart als er geen kleur bij staat?

  groetjes
 • Geplaatst door Franka
  Ik ben deze week begonnen met henna tattoos zetten met pasta die ik op jullie website heb besteld. Ik ben er super blij mee het het is hele goeie kwaliteit. Ik wil er mee doorgaan dus zou ik henna poeder bestellen zodat ik zelf de pasta kan maken. Maa,r ik heb het recept gelezen en ik kan nergens de hoeveelheden vinden van de dex suiker of de esthetische olie die je moet toevoegen. Moet ik dat gewoon op gevoel doen of is er nog een specifieke hoeveelheid voor hoeveel poeder ik gebruik?
  Groetjes
 • Geplaatst door Maria
  Hallo,

  Ik heb een vraagje, ik zou met mijn kleindochter een kleine tattoo laten zetten maar omdat ze nog jong is willen we het eerst met henna proberen... maar waar zit uw shop? Ik kom er niet achter...

  Groetjes, Maria
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi, Allereerst sorry voor mijn late reactie... druk..druk..druk...

  Beste S...
  Stroop..? Echt..? Nou, dat is geen recept van ons, hoor! Bij ons kom je dat niet tegen... Niet doen, zou ik zeggen!

  Beste H en M...
  Fijn om te lezen!

  Beste Lianne,
  Dank je wel, en volgens mij ga je heel veel tekenen! Spreek je gauw!

  Beste "mij"
  Aanbrengen op je gezicht kan geen kwaad, zolang je maar niets in je ogen krijgt.
  We hebben wel eens Jagua "hangovers" getekend...
 • Geplaatst door mij
  Beste,


  Mag dit ook worden aangebracht op het gezicht, voor bv. sproeten te tekenen. Dit is nu een trend en wil het ook eens proberen. Maar mag dat wel?

  Mvg.
  MIJ
 • Geplaatst door Lianne
  Leuke leerzame workshop! Super leuk moeder dochter dagje weg idee
 • Geplaatst door M
  hele fijne shop! Superfijne Henna met duidelijke beschrijving. Veel verschillende en unieke producten. Net weer henna besteld bij jullie en ik kijk er nu al naar uit! Ik blijf hier ZEKER mijn henna bestellen! Ga zo door!
 • Geplaatst door H
  Goede henna, snelle levering en duidelijke communicatie: hier blijf ik mijn henna bestellen, ga zo door.
 • Geplaatst door S
  Hoi,
  Bij de uitleg van hoe je de henna pasta moet maken staat dat er 'stroop' in gaat,
  welke stroop word hiermee bedoelt ?


  Gr
 • Geplaatst door Sara
  Hoi!

  Ik was benieuwd of jullie nog opzoek zijn naar een professionele henna artiest. Ik zou graag met jullie samen willen werken als dat mogelijk is!
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hoi Angela, Jammer dat ik wat later ben met het terug schrijven, maar mail even naar mij en je ordernummer. Dan stuur ik even een nieuwe cone naar je toe.
  In principe zou je dit kunnen oplossen met een zelf gedraaide cone, maar dat zal ik je besparen. Ik stuur je een nieuwe toe.
  Gr Jolanda
 • Geplaatst door Angela
  Ik heb 2 weken geleden henna besteld, en direct ingevroren. Nu wil ik ze gebruiken, maar de henna kwam er aan alle kanten uit.. het wil ook niet geleidelijk uit de cone komen, alsof er lucht in zit. Iemand tips?
 • Geplaatst door Francoise
  Vorig jaar het eerste Hennapakket voor mijn dochter van 14 gekocht, nu een jaar later staat het weer op haar verjaardags verlanglijstje. Ze maakt werkelijk prachtige tekeningen.
  Jammer dat jullie winkel er iet meer is in de Rijnstraat waar ze haar 1ste Henna Tattoo heeft laten zetten, gelukkig is jullie webshop er nog!
 • Geplaatst door Mamalous
  Wat een mooie duidelijk site hebben jullie...en mooie spullen ...ik als beginneling heb net een mooie bestelling geplaatst en ik hoop dat ik zo weer andere mensen blij kan maken met een mooie henna tattoo..
 • Geplaatst door Iris S
  Ben benieuwd... Heb zondag besteld! Hoop dat ik snel bezig kan
 • Geplaatst door Mad
  Hoi, ik had een vraagje. Mijn vriendin en ik wilden graag een jagua tattoo laten zetten. Hoe kunnen we dit bij jullie boeken?

  Mvg,

  Mad
 • Geplaatst door Nathalie sempels
  Heb net mijn eerste bestelling bij julie geplaatst.
  Kijk er al naar uit !
  From belgium with love
 • Geplaatst door Diana
  Hello, I am interested in your services. Where exaclty are you located?
 • Geplaatst door Jolanda (Henna Painting)
  Hallo Birgit,

  De sjablonen kan je vinden onder deze link:
  https://www.hennapainting.nl/c-803561/black-en-glitter-tattoo-sjablonen/
  Gr
  ----------------------
  Hallo Safae,
  Ja dat kan ook. Alles kan je hiervoor gebruiken.
  ----------------------
  Hallo Kenzir,
  Jazeker, wij hebben absoluut geen producten met PPD.
 • Geplaatst door birgit
  Hallo,

  Ik had een vraagje. Hoe bestel je sjablonen ?
 • Geplaatst door Colinda
  Is het mogelijk om met henna een eyeliner te zetten?
 • Geplaatst door Safae
  Beste,

  Zijn de 'gekleurde henna cones' ook geschikt voor het decoreren van kaarsen of heeft dit niet hetzelfde effect als de 'acrylic paint'?
  Ik zou namelijk willen beginnen met het decoreren van kaarsen maar als beginner weet ik niet goed wat de beste optie is.

  Alvast bedankt en met vriendelijke groeten,

  Safae
 • Geplaatst door Kenzir
  Beste.

  Mijn vriendin zou graag henna laten zetten maar ze is allergisch aan parafenyleendiamine, heb jij henna zonder deze stof?

  Mvg
 • Geplaatst door Jolanda (henna Painting)
  Hoi Jessy.. Hengua is het meest donkere van de henna kleur. Veilig en zonder chemische toevoegingen. Voor de huid dan. Voor het haar zou je dan nog andere poeders moeten gebruiken en red je het niet om donkerbruin te maken met alleen henna. Henna zelf is namelijk rood. Hengua kleurt niet op het haar. Henna wel. Je moet dan op zoek naar Indigo.
  Op dit moment hebben wij dit niet, maar komt wel weer.. wanneer..? Ik denk pas over een maand of drie...
  Gr Jolanda
 • Geplaatst door Jessy
  Hoi,
  Ik wil graag een lichtbruine en donkerbruine kleur henna hebben voor de huid en haar. wat kan ik dan het beste gebruiken? Ik gebruik het voor mijn wenkbrauwen.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Aanbieding

Henna Syringe Kit € 18,50 € 16,50
Henna / Jagua Tattoo Amsterdam
 • Ideal
 • Paypal