Henna Poeder

 

Wij verkopen 100% natuurlijke Henna Poeder voor de echte Henna Artiesten van prima kwaliteit (Body Art Quality)! 

Henna voor het tekenen op je lichaam maar
ook geschikt voor het verven van je haar! (BAQ)

Klik hier!
Voor een beschrijving en een simpel recept voor het kleuren van je haar met henna poeder.

Jamila Henna        Henna Tazarine

"Henna Poeder" is voor de Henna Artiest die zelf hiermee graag aan de slag gaat.
100% natuurlijke Henna Poeder voor het maken van Henna Pasta.

Wij verkopen twee soorten Henna poeder, direct geïmporteerd uit Pakistan en Marokko.
Uit Pakistan de Jamila Henna poeder en uit Marokko de Henna Tazarine.

Wij verkopen ook 100% natuurlijke zuivere Indigo poeder. Dit is in combinatie met
Henna Poeder een prachtige manier om je haar zonder
chemische toevoegingen te verven!


Let op: Onze Henna Poeder kan niet worden ingeruild daar wij een
constante kwalieit willen garanderen voor onze klanten.


 

 

Advies is om onder de leeftijd van 6 jaar, en mensen met extreme bloedarmoede, G6PD-deficiëntie, naftochinon gevoeligheid, tuinbonen of citrus allergieën geen henna te gebruiken. Zwangere vrouwen adviseren wij om alleen Henna te gebruiken met lavendel olie.
Alle producten kunnen in zeldzame gevallen een allergische reactie veroorzaken. Het product mag niet worden aangebracht in of bij de ogen, neus, geslachtsorganen, op open wonden of snijwonden of op een gevoelige of gebroken huid.  Als u niet zeker bent over gevoeligheid, wordt een patch-test geadviseerd. Breng het product aan op de binnenkant van de ellenboog. Als er binnen 60 minuten een reactie optreedt, niet gebruiken. Niet voor intern gebruik.

Bedrijven in de cosmetica-etikettering van geïmporteerde producten liegen openlijk over de ingrediënten. Ze kunnen dubbelzinnige termen als "mehendi-olie" gebruiken (er bestaat niet zoiets), of ingrediënten volledig weglaten. Sommigen zeggen zelfs "100% natuurlijk" of "geen chemicaliën" wanneer dit absoluut onjuist is. Er zijn geen juridische gevolgen voor deze bedrijven. Ze kunnen worden aangeduid als: zwarte henna, rode henna, bruine henna, onmiddellijke henna of noodhenna.

Vermijd “BLACK HENNA” of “Emergency Henna Cone” -producten die chemische additieven PPD (paraphenyleendiamine) bevatten om een ​​zwarte kleur te krijgen. PPD kan langdurige schade aan interne organen zoals nieren en lever veroorzaken, kan de huid blaren en permanent beschadigen. Chemische kleurstoffen kleuren op de huid binnen 30 minuten en zijn onmiddellijk donker. Zwarte henna-producten zijn niet veilig of natuurlijk en mogen nooit op de huid worden aangebracht.

 

Sorteer op
Henna / Jagua Tattoo Amsterdam
  • Ideal
  • Paypal