Henna tekenmaterialen


Wij verkopen professionele hulp en tekenmaterialen (applicators) van goede kwaliteit,
en hebben een uitgebreid assortiment voor de echte Henna Painting Artiest.

Ook voor iedereen die voor het eerst met Henna gaat painten, hebben wij de
juiste materialen om hier mee aan de slag te gaan.


hennaflesjes.jpg

Henna Artiesten kunnen verschillende tekenmaterialen gebruiken voor
het zetten / plaatsen van een henna tekening.
Wij hebben hulp en tekenmaterialen te koop zoals: Henna SpuitenHenna Cones,
Henna Stiften
 en een uitgebreid assortiment van verschillende Henna Flesjes.

hennaspuitrozegeel.jpg

Onze Henna hulp en tekenmaterialen zijn van perfecte kwaliteit voor zowel
particuliere als professionele Henna Artiesten.

 

 

Voor vragen en antwoorden betreft Henna en Jagua klik hier!

 

 

Advies is om onder de leeftijd van 6 jaar, en mensen met extreme bloedarmoede, G6PD-deficiëntie, naftochinon gevoeligheid, tuinbonen of citrus allergieën geen henna te gebruiken.
Zwangere vrouwen adviseren wij om alleen Henna te gebruiken met lavendel olie.
Alle producten kunnen in zeldzame gevallen een allergische reactie veroorzaken. Het product mag niet worden aangebracht in of bij de ogen, neus, geslachtsorganen, op open wonden of snijwonden of op een gevoelige of gebroken huid.  Als u niet zeker bent over gevoeligheid, wordt een patch-test geadviseerd. Breng het product aan op de binnenkant van de ellenboog. Als er binnen 60 minuten een reactie optreedt, niet gebruiken. Niet voor intern gebruik.

Bedrijven in de cosmetica-etikettering van geïmporteerde producten liegen openlijk over de ingrediënten. Ze kunnen dubbelzinnige termen als "mehendi-olie" gebruiken (er bestaat niet zoiets), of ingrediënten volledig weglaten. Sommigen zeggen zelfs "100% natuurlijk" of "geen chemicaliën" wanneer dit absoluut onjuist is. Er zijn geen juridische gevolgen voor deze bedrijven. Ze kunnen worden aangeduid als: zwarte henna, rode henna, bruine henna, onmiddellijke henna of noodhenna.

Vermijd “BLACK HENNA” of “Emergency Henna Cone” -producten die chemische additieven PPD (paraphenyleendiamine) bevatten om een ​​zwarte kleur te krijgen. PPD kan langdurige schade aan interne organen zoals nieren en lever veroorzaken, kan de huid blaren en permanent beschadigen. Chemische kleurstoffen kleuren op de huid binnen 30 minuten en zijn onmiddellijk donker. Zwarte henna-producten zijn niet veilig of natuurlijk en mogen nooit op de huid worden aangebracht.

 

Henna / Jagua Tattoo Amsterdam
  • Ideal
  • Paypal